Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

OHJAAJA

Seija Salmi toimii yrityksen ohjaajana. Seija on ammatiltaan liikunnanohjaaja, erityisryhmien liikunnanohjaaja, personal trainer (henkilökohtainen valmentaja) ja hyvinvointivalmentaja. Lisäksi hän kouluttautuu mielellään, joka vuosi uusilla kursseilla ja ideapäivillä, jotta pysyy ajanhermolla.

Hänen ohjauksessaan ovat viihtyneet, niin aikuiset kuin senioritkin. Seijan ohjauksessa saat asiantuntevaa ohjausta rennolla asenteella. Tavoitteet asetetaan yhdessä ja kuljetaan niitä kohti. 

Seija on kotoisin Järvenpäästä. Hänen perheeseensä kuuluu aviomies, 2 alle kouluikäistä lasta ja koira.

Omiin harrastuksiin kuuluu perheen kanssa liikkuminen, TV sarjojen katselu ja rullaluistelu. Nuorempana olen harrastanut satujumppaa, koripalloa ja pesäpalloa (yli 25v). Liikunta on vienyt mukanaan jo lapsesta lähtien. Se on vaan niin kivaa! Vielä kun siihen liitetään rytmikäs musiikki, niin kyllä jalka nousee =)

Kun liikunta on ollut niin iso osa elämääni, niin pitihän siitä tehdä sitten ihan ammatti. Olen toiminut Riihimäen kaupungilla liikunnanohjaajana, erityisryhmien liikunnanohjaajana ja liikuntasihteerinä 14v. Lisäksi olen saanut vetää jumppaseuroissa erilaisia jumppia, kahvakuula-tunteja, vesiliikuntaa, kuntosaliryhmiä, lastenryhmistä senioreihin. Valmentanutkin olen, niin koripallossa kuin pesäpallossakin. Personal training (henkilökohtainen valmennus) täydentää osaamistani. Tällä hetkellä senioriliikunta on lähinnä sydäntä!