Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suositukset

PT asiakas, alle 40v mies:
KIITOS Seija. 3kk aikana alaselkä kivut väheni huomattavasti, töissä on helpompaa, aamulla saa sukat jalkaan ilman kipuja, palautuminen on
nopeampaa. Treeniohjelma suunniteltiin vahvistamaan keskivartaloa/ryhtiä, ja se toimi. Nyt vain jatkamaan tehtyä ohjelmaan ja nauttimaan kivuttomasta elämästä. KIITOS!!

 

Kahvakuula ja aqua training -asiakas:

Olemme käyneet Seijan kahvakuulassa monta vuotta, monessa eri paikassa  ja aina on ollut yhtä mukavaa. Kaikki ovat olleet tervetulleita kokoon, ikään ja kuntoon katsomatta. Oli tosi mukava yllätys, että Seija veti myös aqua trainingin  Raksilan uimahallissa. Oli taattua Seijaa vaikka kuula oli vaihtunut hymynaamoihin. Seijan jumppiin jää kiikkiin, muut ohjaajat eivät tahdo enää kelvata. Kiitos Seija!

Jumppa-asiakas:

Huumorintajuinen, hauska, selkeä ja itsensä peliin laittava <3 Tunnin jälkeen on hyvä olo.

Kollega Nainen:

Seijan tunneille on kiva tulla! Tunneilla hiki virtaa ja fiilis on korkialla. Seija on vaativa ja osaava ohjaaja, jolla on rytmi veressä. huumorinkukka kukkii, unohtamatta tekemistä.

Kollega Nainen:

Iloinen, reipas, osaava, tsemppaava, rempseän vaativa, ei mikään hiljainen hiirulainen! =)

PT-asiakas 51v nainen:

Seija on topakka ja kannustava! Sinua on helppo lähestyä, olet aikuinen nainen (et langanlaiha 20v tiukkavartaloinen Fitness -tyttö kirjatietoineen, kenellä ei ole ollut haasteita elämässä). Repsahduksen jälkeen ajattelin, että tässä tämä taas oli, vaan tsemppasit ja taas jaksoin jatkaa. Halusin rutistaa muutamat puuttuvat kilot tavoitteeseen, säädit ruokavaliotani. Haluan jatkaan valmennuksessasi myös ensi vuonna!