Kahvakuula

Kahvakuula on nykypäivänä suosittu liikunnan muoto ja onhan kahvakuula loistava sparrauskaveri silloin, kun halutaan kasvattaa lihasta ja tehdä treeniä ilman iso laitteita. Kahvakuula antaakin lihasvoimaharjoitteluun uuden näkökulman ja treenivälineen pienen koon ansiosta kahvakuulalla voikin treenata lähes missä vain. On tärkeää panostaa omaan lihaskuntoon, sillä se vaikuttaa ihan kokonaisvaltaisesti koko sinun hyvinvointiin, kahvakuula parantaa tasapainoa, sekä lihasten kasvaessa luut aktivoituvat ja niiden tiheys lisääntyy, lisäksi hyvä lihaskunto ehkäisee hyvin hartia- ja niskakipuja sekä selkävaivoja.

Kahvakuula + Kesä = Erinomaiset edellytykset hienolle treenille
Kahvakuula + Kesä = Erinomaiset edellytykset hienolle treenille

Kesäkahvakuula 2023

Tuu mukaan! Aiempaa kokemusta et tarvitse, mutta pohjakuntoa on hyvä olla, ettei tapahdu haavereita. Ohjaaja opastaa liiketekniikat aina uuden ohjelman alussa ja korjaa yleisesti treenin aikana. Hiki tulee, yes!

Kesäkahvakuulatreeni tiistaisin 16.5. -29.8 klo 18-19 Kiviniemen satamassa aallonmurtajalla (Kivinimentie "250"). Ei ohjausta ti 25.7.

Merimaisemat ovat mahtavat, tuuletus käy itsestään, ilma on happirikasta ja tietenkin tehokas vartaloa muokkaava treeni. Erityisesti takareidet, pakarat ja alaselkä saavat harjoitusta. Ei sisällä maassa tehtäviä liikkeitä.

Toivotaan hyviä kesäkelejä. Sateen sattuessa ja 25.7 virtuaalitreeni tarjolla sähköpostiosoitteen toimittaneille! Virtuaalitreeni voimassa 4pv. 

Oma kahvakuula, juomapullo ja aurinkolasit mukaan. Ohjaajalta myös lainattavissa kahvakuula 4kg, 6kg, 8kg, 10kg ja 12kg, kun laitat viestiä viimeistään 1h ennen treeniä.

Tänä vuonna kertamaksu on 9€, 5 kertaa 40€ ja 10 kertaa 72€. 
Maksuna käy sähköpostilasku (ei kertamaksulle), liikuntaetuudet = SmartumPay, ePassi ja EdenRed. Lisäksi MobilePay lyhytnumeroon 90553 (Huom! puhelinnumero muuttunut viime vuodesta!) Maksut paikan päällä, kuitti näytettävä ohjaajalle.

Lisätietoja Seija Salmi 040 187 5009/what´s up tai seija@liikuhyvassa.fi

Tervetuloa mukaan!