Kahvakuula

Kahvakuula on nykypäivänä suosittu liikunnan muoto ja onhan kahvakuula loistava sparrauskaveri silloin, kun halutaan kasvattaa lihasta ja tehdä treeniä yksinkertaisemmin. Kahvakuula antaakin lihasvoimaharjoitteluun uuden näkökulman ja treenivälineen pienen koon ansiosta kahvakuulalla voikin treenata lähes missä vain. On tärkeää panostaa omaan lihaskuntoon, sillä se vaikuttaa ihan kokonaisvaltaisesti koko sinun hyvinvointiin, kahvakuula parantaa tasapainoa, sekä lihasten kasvaessa luut aktivoituvat ja niiden tiheys lisääntyy, lisäksi hyvä lihaskunto ehkäisee hyvin hartia- ja niskakipuja sekä selkävaivoja.

Kahvakuula + Kesä = Erinomaiset edellytykset hienolle treenille
Kahvakuula + Kesä = Erinomaiset edellytykset hienolle treenille

Kesäkahvakuula

Kesällä 2022 kesäkahvakuula treeni Kivinimen satamaan (Oulu) tiistai-iltaisin klo 18-19, 17.5-30.8. Sateen sattuessa siirrymme treenaamaan Zoomin välityksellä.

Treenaa tehokkaasti koko kroppaa kahvakuulalla huikeissa merimaisemissa. Rannassa ei hyttyset haittaa ja tuuletus käy itsestään. Ei sisällä maassa tehtäviä liikkeitä. Ota mukaan oma kahvakuula, juomapullo ja aurinkolasit.

Kahvakuulan lainaus myös mahdollista. Jos haluat varmistaa, että saat oikean kokoisen kahvakuulan varaa omasi kyseisenä päivän klo 17 mennessä. Lainattavissa on 2kpl 4kg, 2*6kg, 2*8kg, 2*10kg ja 2*12kg kahvakuulia.

Hinta: 1*8€/hlö tai 5*36€ tai 10*72€. Maksun voi suorittaa sähköpostilaskulla, MobilePay:llä, liikuntaetuuksilla (kts. hinnasto) tai käteisellä.

Lisätietoja Seijalta 040 187 5009/what´s up:lla