Kahvakuula

Kahvakuula on nykypäivänä suosittu liikunnan muoto ja onhan kahvakuula loistava sparrauskaveri silloin, kun halutaan vahvistaa lihaksia ja tehdä treeniä ilman isoja laitteita. Kahvakuula antaakin lihasvoimaharjoitteluun uuden näkökulman ja treenivälineen pienen koon ansiosta kahvakuulalla voikin treenata lähes missä vain. On tärkeää panostaa omaan lihaskuntoon, sillä se vaikuttaa ihan kokonaisvaltaisesti koko sinun hyvinvointiin, kahvakuula parantaa tasapainoa, sekä lihasten kasvaessa luut aktivoituvat ja niiden tiheys lisääntyy, lisäksi hyvä lihaskunto ehkäisee hyvin hartia- ja niskakipuja sekä selkävaivoja.

Kahvakuulatreeni 5.9 alkaen Kellon päiväkodilla
Kahvakuulatreeni 5.9 alkaen Kellon päiväkodilla

Kahvakuula - on täynnä!

Tehokas kahvakuulatreeni harjoittaa koko kehoa, tasapainoa ja koordinaatiota. Säännöllisellä harjoittelulla auttaa myös painonhallinnassa. 

Ryhmä treenaa tiistaisin klo 18-19 Kellon päiväkodin salissa (Kylätie 2, 90820 Kello). Kulku liikuntasaliin Kellon koulun puolelta sisäpihalta. Seuraa esteetönkulku kyltiä. Ovi on oikealla puolella.

Oma kahvakuula, juomapullo ja alusta mukaan. Seija lainaa myös kuulia treenin ajaksi, jotta pääset alkuun, ennen kuin hommaat oman kuulan. Varaa oma kahvakuula (4-6-8-10- tai 12kg) treenipäivänä klo 17 mennessä 040 187 5009 / what´s up.

Virtuaali kahvakuula. Ohjelma vaihtuu 2 viikon välein.
Virtuaali kahvakuula. Ohjelma vaihtuu 2 viikon välein.

Virtuaali kahvakuula

Treenaa silloin kun sinulle sopii, siellä missä haluat!

Treenit ovat noin 45-50min pitkiä treenejä, jotka voit helposti toteuttaa kotona tai vaikka mökillä. Treenien tehot vaihtelevat helppo- keskitaso - haastava, mutta pystyt vaikuttamaan treenin tehokkuuteen kahvakuulan painolla. Tärkeää on, että liiketekniikka on oikea!

Saat sunnuntaisin 2 viikon välein linkin sähköpostiisi. Voit treenata niin monta kertaa, kun haluat 2 viikon aikana samalla ohjelmalla. 

Tarvitset kahvakuulan, juomapullon, alustan ja omat treenimusat. Treenivideoissa ei ole musiikkia.

2 ohjelmaa / 4 viikkoa yhteensä 25€. Tilaus on jatkuva 31.12.2023 asti/ kuukauden irtisanomisaika.

Tilaa nyt! seija@liikuhyvassa.fi

Kahvakuula + Kesä = Erinomaiset edellytykset hienolle treenille
Kahvakuula + Kesä = Erinomaiset edellytykset hienolle treenille

Kesäkahvakuula 2024 tulossa

Aiempaa kokemusta et tarvitse, mutta pohjakuntoa on hyvä olla, ettei tapahdu haavereita. Ohjaaja opastaa liiketekniikat aina uuden ohjelman alussa ja korjaa yleisesti treenin aikana. Hiki tulee, yes!

Kesäkahvakuula 2024 tiistaisin alustavasti toukokuun puoli välistä elokuun loppuun klo 18-19 Kiviniemen satamassa aallonmurtajalla (Kivinimentie "250"). 

Lisätietoja lähempänä toukokuuta.