Kahvakuula

Kahvakuula on nykypäivänä suosittu liikuntamuoto ja onhan kahvakuula loistava sparrauskaveri silloin, kun halutaan vahvistaa lihaksia ja tehdä treeniä ilman isoja laitteita. Kahvakuula antaakin lihasvoimaharjoitteluun uuden näkökulman ja treenivälineen pienen koon ansiosta kahvakuulalla voikin treenata lähes missä vain. On tärkeää panostaa omaan lihaskuntoon, sillä se vaikuttaa ihan kokonaisvaltaisesti koko sinun hyvinvointiin, kahvakuula parantaa lihaskunnon lisäksi tasapainoa, lihasten voimistuessa luutiheys kasvaa, lisäksi hyvä lihaskunto ehkäisee hyvin hartia- ja niskakipuja sekä selkävaivoja.

Kesäkahvakuula 2024

tiistaisin 14.5-27.8 klo 18-19 Kiviniemen satamassa keskimmäisellä aallonmurtajalla (Kivinimentie "250").

Aiempaa kokemusta et tarvitse, mutta pohjakuntoa on hyvä olla, ettei tapahdu haavereita. Ohjaaja opastaa liiketekniikat aina uuden ohjelman alussa ja korjaa yleisesti treenin aikana. Hiki tulee, yes tää on kivaa! 

Tarvitset juomapullon, aurinkolasit ja oman kahvakuulan. Seijalta saat lainaan myös kahvakuulia 4-6-8-10 ja 12kg, ennen kuin hommat oman. Huom! Sinun tulee varata treenikuula etukäteen, jotta osaan varautua tuomaan kahvakuulan treeneihin. Tee varaus ti klo 17 mennessä 040 187 5009 / what´s up.

Kiviniemen satama on meren rannalla huikeissa maisemissa uimarannan  lähettyvillä. Useimmiten rannassa käy mukava tuulenvire, niin hyttysetkään ei meitä häiritse. Sateen sattuessa live-treeni on peruttu, silloin mahdollista saada linkki virtuaali kahvakuula treeniin, joka on voimassa 3 päivää. Mahdolliset muut poissaolot korvataan virtuaali kahvakuulalla.

Mukaan pääsee kertamaksulla, 5 tai 10 kerran maksulla = 1*9€, 5*40€ ja 10*72€.

Tervetuloa mukaan!


Kahvakuulatreeni 5.9 alkaen Kellon päiväkodilla
Kahvakuulatreeni 5.9 alkaen Kellon päiväkodilla

Kahvakuula - Keväälle 2024!

Tehokas kahvakuulatreeni harjoittaa koko kehoa, tasapainoa ja koordinaatiota. Säännöllisellä harjoittelulla auttaa myös painonhallinnassa. 

Ryhmä treenaa tiistaisin klo 18-19 Kellon päiväkodin salissa (Kylätie 2, 90820 Kello). Kulku liikuntasaliin sisäpihalta oikeasta kulmasta (markettien puolelta). 

Oma kahvakuula, juomapullo ja alusta mukaan. Seija lainaa myös kuulia treenin ajaksi, jotta pääset alkuun, ennen kuin hommaat oman kuulan. Varaa oma kahvakuula (4-6-8-10- tai 12kg) treenipäivänä klo 17 mennessä 040 187 5009 / what´s up. TÄYNNÄ!

Virtuaali kahvakuula. Ohjelma vaihtuu 2 viikon välein.
Virtuaali kahvakuula. Ohjelma vaihtuu 2 viikon välein.

Virtuaali kahvakuula

Treenaa silloin kun sinulle sopii, siellä missä haluat!

Treenit ovat noin 45-50min pitkiä treenejä, jotka voit helposti toteuttaa kotona tai vaikka mökillä. Treenien tehot vaihtelevat helppo- keskitaso - haastava, mutta pystyt vaikuttamaan treenin tehokkuuteen kahvakuulan painolla. Tärkeää on, että liiketekniikka on oikea!

Saat sunnuntaisin 2 viikon välein linkin sähköpostiisi. Voit treenata niin monta kertaa, kun haluat 2 viikon aikana samalla ohjelmalla. 

Tarvitset kahvakuulan, juomapullon, alustan ja omat treenimusat. Treenivideoissa ei ole musiikkia.

2 ohjelmaa / 4 viikkoa yhteensä 25€. Tilaus on jatkuva 31.8.2024 asti/ kuukauden irtisanomisaika.

Tilaa nyt! seija@liikuhyvassa.fi