Liikunnanohjaus ja Hyvinvointipalvelu Ässä / Seija
Liikunnanohjaus ja Hyvinvointipalvelu Ässä / Seija

Ohjaaja / Valmentaja / yrityksen keulahahmo

Terve, olen Seija ja haluan auttaa sinua hyvinvoinnin polulla!

Olen hurahtanut liikunnan tuomaan fiilikseen jo pikku tyttönä. Olen harrastanut mm. satujumppaa, luistellut, heittänyt keihästä, pelannut kori- ja pesäpalloa, rullaluistelut ja käynyt kuntosalilla.
Harrastuksieni ansiosta hakeuduin myös liikunnanohjaajakoulutukseen. Valmistuttuani Pajulahden Urheiluopistolta 1996 liikunnanohjaajaksi saan tehdä unelmaduuniani! Nautin ohjata liikuntaryhmiä ja nähdä kuinka kuntoa kohenee säännöllisellä harjoittelulla ja vaivojen määrä vähenee.
Ohjaus kapasiteettiin kuuluvat mm. kuntosaliohjaus, kahvakuula, vesijumpat, aqua training, kunto- ja tuolijumpat sekä toiminnallinen kehonhuolto.

Elämän heittäessä minut Järvenpäästä Ouluun 2012 olin uuden edessä, uudessa parisuhteessa ja vailla vakituista työtä. Pikkuhiljaa perheeni koko kasvoi ja työpaikkoja oli useita, joille tein tuntitöitä. Kevytyrittäjä minusta tuli 2018 ja sillä tiellä ollaan. Olen sittemmin opiskellut myös personal trainerin ja ravintovalmentajan ammatit itselleni, jotka tukevat osaamistani hyvinvointivalmentajana ja liikunnanohjaajana. Syksyllä 2023 aloin päivittämään liikunnanohjaajan tutkintoani ammattikorkeakoulu tasolle monimuoto opiskelijana.

Haluan auttaa sinua, jos koet, että tarvitset apua elämäntapamuutoksessa, kunnon kohennuksessa tai ravintoasioissa.

Hymyillen, hikoillen, hyvinvoiden liikuhyvässä!


Tässä pieni pätkä (2,14min) miten Seijasta tuli liikunta-alan ammattilainen!

My story by Seija Salmi: 

https://youtu.be/nKTRfgEbFt8