Pienryhmävalmennus

Tiesitkö, että pienryhmävalmennus voi olla jopa kolme kertaa kannattavampaa kuin perinteinen yksilövalmennus?  Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät sekä ryhmävalmennuksen, että personal trainingin parhaat puolet, jossa asiakas saa valmentajan henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi myös muiden ryhmän jäsenien kannustuksen ja vertaistuen. Myös valmennuksen kustannukset jakautuvat muiden ryhmäläisten kesken, joka puolestaan madaltaa yksilön valmennuksesta maksamaa hintaa, sekä tietysti kynnystä lähteä mukaan valmennukseen. Parhaillaan pienryhmävalmennus on silloin, kun ryhmäläisten tavoitteet ja kemiat kohtaavat niin hyvin, että yhteisiä tapaamisia löytyy myös treenikertojen ulkopuolelle!


Pienryhmävalmennus on n. 4-12 hengen valmennusryhmä, jossa saat tietoa ravinnosta tai kohotat kuntoa kimpassa.

Pienryhmävalmennus tuo mukavaa lisämaustetta yksilöharjoittelun ohelle
Pienryhmävalmennus tuo mukavaa lisämaustetta yksilöharjoittelun ohelle

Pienryhmävalmennus - iloa liikunnan kautta - yhdessä!

Onko teillä työporukka, kaveriporukka, yhdistys, joukkue tai vaikka korttelijengi, joka haluaisi liikkua kimpassa tai saada ravintovalmennusta? Pienryhmävalmennus on n. 4-12 hengen valmennusryhmä, jossa saat tietoa ravinnosta tai kohotat kuntoa kimpassa. Ryhmässä homma on mukavampaa, kun on valmentajan ja ryhmän tuki. Hintakin on edullisempi, kuin yksilövalmennuksessa.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten aikataulumme sopivat yhteen. seija@liikuhyvassa.fi

LiikuHyvÄssä järjestää myös esim. painonhallintakursseja, joihin voi tulla yksilönä mukaan. Ei tarvitse olla valmista porukkaa valmiina.